Rome transfer

Cum acest proiect a prins viata datorita prietenilor de la rome-transfer.ro , mi se pare firesc ca primul articol sa le fie dedicat lor. Colaborarea noastra a pornit de la o banala comanda de taxi in Roma. Aveam nevoie urgenta de un taxi pentru a ajunge la aeroportul Fiumicino la timp. Din diferite motive pe care le-am uitat intre timp, rezervarea facuta cu o zi in urma nu fusese inregistrata. Eram nervoasa, agitata, stresata, racita, obosita, machiata pe fuga. O rog pe doamna de la receptie sa-mi dea un alt numar de taxi sau sa-mi cheme ea pe cineva de incredere. Imi spune sa iau loc. Ma intreaba daca vreau un ceai sau o cafea. Taxi, taxi, doresc un taxi – mai aveam putin si incepeam sa urlu. Spun – multumesc, o apa plata. Sorb prima inghititura cu noduri in gat. A doua inghitura este insotita de “a venit taxi-ul”. Intr-adevar, venise taxi-ul.

rome transfer

Agitata din fire, eram cu un ochi la bagaje (sa le iau pe toate) si cu unul in dictionarul din memorie. Urma sa-i spun ca ma grabesc, ca trebuie sa ajung repede, ca … Si ce imi e dat sa aud? “Sa nu va uitati palaria, doamna” Na, sa fie! Era un roman de-al nostru.

Si uite asa, toata agitatia mea sa disipat rapid. A lasat locul unei bune dispozitii finalizata, credeam eu, cu un schimb de carti de vizita.

Daca aveti drum prin Roma si aveti nevoie de un taxi – apelati cu incredere la rome-transfer.ro . La plecare luati si o carte de vizita. Cine stie ce va rezerva viitorul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s